Behandlingar

Bild_-_fotvard_1

 

 

VÅRA FOTVÅRDSBEHANDLINGAR

 

KLASSISK 50 min

Fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader. Behandlingen anpassas efter dina behov och hjälper dej med problem som nageltrång, liktorn, hälsprickor och vårtor. Rådgivning om inlägg, avlastning och egenvård. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Pris: 500 kr. Använd vårt bonuskort och få 6:e behandlingen gratis.

KLASSISK BEHANDLING MED EXTRA MASSAGE 75 MIN

25 minuters extra fot och underbensmassage. Gör gott för alla fötter, ökar blodcirkulationen. Frigör oxytocin, kroppens eget ”lugn och ro” hormon.

Pris: 675 kr

DELBEHANDLING CA 15 MIN

Borttagning av likton, nageltrång, vårta eller nagelklippning.

Pris: 200 kr

QUIK-FIX FINA HÄLAR 30 MIN

Behandlingen hjälper torra och spruckna hälar att bli lena och fina.

Pris: 350 kr

SCHOLL VELVET SMOOTH 30 MIN

Välbehag, uppfräschande och återfuktande. I denna behandling används produkter från Scholls Velvet Smooth serie. Ingredienser som hyaluronsyra, grön kaviar, marine serum och vitamin E. Fotbad, lätt filning, nagelvård med näringsrik nagelolja, insmorning med serum, djupgörande återfuktning. Avslutas med fotmassage.

Pris: 350 kr

MEDICINSK FOTVÅRD DE LUXE – SKONESS LYXIGASTE BEHANDLING 90 MIN

Behandlingen börjar med ett värmande, uppfriskande fotbad som följs av en skön peeling med Scholls exfolierande fotkräm. Därefter nagelvård, borttaging av förhårdnader och filning av fötterna. Dina naglar penslas med Scholls näringsrika nagelolja. Fötterna packas sedan in med en återfuktande inpackning. Medans du njuter av detta får du en skön handmassage. Behandlingen avrundas med en insmörjning av en passande Scholl – fotkräm och en lätt underbens och fotmassage. Under behandlingen bjuds du på en kopp te med anisfrö och fänkål. Ett gott detoxte som hjälper din kropp att föra ut belastande ämnen och ger ny energi till dina inre organ och hela dig. 90 minuters avkopplande lyx.

Pris: 775 kr

Att tänka på innan behandling:
Vänligen meddela om allergi, diabetes, blödarsjuka, reumatism, cirkulationsrubbningar.
Ta gärna bort eventuellt nagellack.
Önskas lackning efter behandlingen meddela vid bokning. Lack finns att köpa i butiken eller ta med din favoritfärg.

Medicinsk fotvård
Behandlar, förebygger och lindrar problem och sjukdomar i fötter. Den medicinska fotvården skiljer sig från vanlig fotvård eller pedikyr. Terapeuten har medicinsk utbildning och kan fotens anatomiska uppbyggnad och dess sjukdomar. Vid behandling så följs vårdens basala hygienrutiner. Medlemskap i Sveriges Fotterapeuters Förbund, vilket garanterar av myndigheter godkänd utbildning. Innehar patient – och ansvarsförsäkring.