Skoness – dina fötter kommer tacka dig!


Historien bakom Skoness och vår butik.

I över 100 år har Scholl varit ledande inom fotvård  världen över och håller den positionen än idag. Vi som arbetar i schollbutiken Skoness är utbildade inom Scholl och är diplomerade schollrådgivare, fothälsokonsulter och medicinska fotspecialister. Vi arbetade tidigare i Scholls egna butik som legat i över 80 år på södertull i Malmö. Vi arbetade mycket med både framtagande av produkter och vi ingick i inköpsgruppen för skor till alla butikerna i Sverige och Norge. Vi grundade Skoness i mars 2012 och finns här för er på Djäknegatan i Malmö. Alla skor som finns i vår butik är provade på våra egna fötter. Vi håller höga krav på både komfort, kvalité och utseende.

Skoness i dag

Hos Skoness kan du alltid räkna med att få hjälp och råd från kunnig personal som lyssnar på dig och dina behov.

En Skonessfot – är en välmående fot och därför erbjuder Skoness förutom skor även ett komplett sortiment av fotvårdsprodukter med allt dina fötter kan behöva från medicinska hjälpmedel till skönhetsprodukter. Du kan också boka tid för medicinska fotvårdsbehandlingar. Skoness har ett väl utvecklat samarbete med ortopeder, sjukgymnaster och naprapater.

I vårt skosortiment hittar du kvalitetsskor som Scholls fulla nordiska sortiment samt skor från Ara och numera från det enormt populära märket Skechers! Alla skor vi köper in har vi provat på våra egna fötter. En nyhet är att nu kan du även hitta vackra smycken från Snö of Sweden i vår butik!

Skoness på internet.

Då många av våra kunder efterfrågat möjligheten att kunna beställa våra skor och andra produkter på internet har vi från den 1 maj 2014 lanserat vår webbutik på skoness.com.  Här hittar du hela vårt sortiment och kan beställa till samma priser som i butiken för leverans direkt hem till dig. Behöver du råd och hjälp finns vi tillgängliga på telefon och mail under butikstider. Fraktavgift 70 kr om du beställer under 200 kronor. Över 200 kronor är det fraktfritt. 

Välkommen till oss på Skoness – dina fötter kommer tacka dig.